Lay-out

Technische handleidingen

Handleidingen opmaken in 20 talen? Complexe flows leiden wij graag in goede banen. En brengt u een nieuw product op de markt waarbij delen van een oudere handleiding nog van toepassing zijn? Onze software herkent die stukken moeiteloos, zodat dubbel vertaalwerk uitgesloten is.

 

Catalogi en prijslijsten

Data rechtstreeks uit een Excel-bestand overbrengen in een overzichtelijke lay-out, de juiste foto op de juiste plaats, efficiënte updates … Het is secuur werk dat permanente concentratie vergt. Ook dat is desktop publishing. En wij hebben er de juiste profielen voor.

 

Brochures, magazines en flyers

Onze DTP-ers creëren ook brochures en magazines volgens uw huisstijl. Op basis van uw corporate guidelines gieten we al uw teksten en beelden in een sprankelende lay-out.

shutterstock_379158673_BnW_S

Automation

58239-DK print_images diensten_v1_3

Autopublishing

Omvangrijke catalogi maken we geautomatiseerd op via intelligente scripts. Dit kan vanuit InDesign, html of web-to-print en is de meest verstandige en budgettair vriendelijke manier van werken.

 

Web2print-services

Ontwerp zelf flyers, naamkaartjes of briefpapier. Werk samen met collega’s en definieer ieder z’n rol en taken. Dringend drukwerk nodig? Dan bestelt u met één druk op de knop rechtstreeks bij de drukker.

 

DAM

Digital Asset Management bespaart u niet alleen veel tijd, u zorgt er ook voor dat iedereen binnen uw organisatie dezelfde documenten, foto’s en huisstijlelementen gebruikt die centraal werden goedgekeurd. Met een handige zoekfunctie vindt u al uw assets moeiteloos terug op één en dezelfde locatie.

 

Branditto

Worstelt u met het simpelweg beheren van drukwerk? Of heeft u meer behoefte aan een ruimere marketing automation tool? Branditto is het antwoord op uw marketing noden. Creëer, beheer en produceer uw marketingmateriaal. Geen gedoe, geen frustraties. Voor meer info ga naar www.branditto.com

Print

Marketingdrukwerk

Met algemeen marketingdrukwerk bedoelen we in de eerste plaats affiches, leaflets, folders en brochures. Maar wist u dat we ook ingenaaide boeken produceren? Heel geschikt voor jaarverslagen of jubileumdrukwerk.


Gepersonaliseerd drukwerk

Wie vandaag doelgericht wil communiceren, doet dat in een one-to-one relatie in plaats van de versleten one-to-many aanpak. Daddy Kate Print integreert uw database graag in uw drukwerkcampagne, waardoor u doelgerichter en dus efficiënter communiceert.


POS-materiaal

Met lokale marketing – of point of sales marketing – richt u zich naar de specifieke omgeving van één van uw winkelpunten. Zet een stapje dichter naar uw klanten. Wij helpen u graag met de realisatie van uw POS-materiaal.


Stationery

Elk bedrijf heeft visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en mapjes nodig. Wij gaan er prat op uw exacte bedrijfskleuren weer te geven en u te inspireren met leuke kapvormen en andere originele afwerkingen.

Anapurna drukmachine

Logistics

_DSC8761_1806x1204px

Stockbeheer

Affiches, folders, relatiegeschenken bewaren we in onze stockruimte, zodat ze instant paraat zijn om verstuurd te worden. U geeft online de orders en volgt de status van uw stock en bestellingen op de voet.

 

Handling

Stapels folders of POS-materiaal verpakken en alles verzendklaar maken om ze naar uw verdeelpunten te versturen? Mailings envelopperen, adresseren en bedrukken met een PB-nummer? We draaien er ons hand niet voor om.

 

Distributie

We werken nauw samen met De Post en verschillende koerierdiensten om uw drukwerk tijdig op zijn bestemming te krijgen. Ook de retourbehandeling nemen we voor onze rekening.

ISO CERTIFICATEN

ISO 14001

Certificaat voor duurzaamheid

ISO 12647-2

De internationale standard voor kwaliteitsvol drukwerk