Proximus

Proximus

Persoonlijke service uit zich in hypergepersonaliseerde printcommunicatie naar klanten en winkels

Variabel printen in tekst en beeld

Op basis van het belgedrag van de klanten, biedt Proximus promoties en acties aan die daar het best bij aansluiten. Een persoonlijke aanpak die qua communicatie ook veel technische knowhow vergt in variabel printen. ProxiClub, de hypergepersonaliseerde nieuwsbrief die naar Platinum-, Gold- en Silverklanten gaat, bevat maar liefst 60 variabele contentblokken – tekst en beeld – aangepast aan het profiel van de lezer. Ook de Fiberkrant, een direct mailing met de recentste producten en aanbiedingen van Proximus waarbij snelheid centraal staat, is gepersonaliseerd. Daddy Kate ondersteunt het bedrijf in het hele proces, van het organiseren van een efficiënte flow tot de handling en verzending.

Winkelpakketten op maat

Ook het POS-materiaal voor de Proximuswinkels is aangepast aan wat die winkels nodig hebben, met een gamma dat varieert van wobblers in pvc en raamaffiches tot forexpanelen en levensgrote displays in karton. Elke maand stellen we nieuwe winkelpakketten samen en verzenden die naar de winkels, zodat ze de nieuwste promoties tijdig kunnen communiceren.

Ook verpakkingen

Daarnaast produceren we ook de verpakkingen (drukken, kappen, vouwen, kleven) voor hun modems en decoders. Een veelzijdige printpartner dus die letterlijk alles aankan, met als resultaat een hecht partnership van ruim 15 jaar, waarin we nauw samenwerken met zowel Proximus zelf als hun POS- en DM-agentschappen.

x

Daddy Kate in de pers

Lees meer