Wonderbox

Wonderbox

Geluk in een doosje, last-minute gepersonaliseerd in kleine aantallen voor b2b-doeleinden

Kan je verwondering personaliseren? Drukwerk voor Wonderbox toont aan van wel.

Wondergroup is het bedrijf achter verschillende cadeauboxen als Wonderbox, Gift For You, Restaurant Cadeau Card enz. In de retail verkopen ze de standaarddozen met bijhorende boekjes, die in grote aantallen worden geproduceerd. Maar wist u dat Wondergroup ook gepersonaliseerde cadeauboxen aanbiedt voor b2b-toepassingen?

Kleine oplages, diverse formaten, korte deadlines … Top!

Bedrijven kunnen bijvoorbeeld hun top 50-klanten een Wonderbox cadeau doen voor eindejaar, met daarrond een gepersonaliseerde sleeve met het logo en een boodschap van het bedrijf. Sleeves in kleine aantallen, gepersonaliseerd, in alle mogelijke formaten voor alle merken van Wondergroup, en veel lastminutebestellingen … De meeste drukkerijen huiveren er voor, maar voor Daddy Kate begint het boeiende werk pas.

Unieke codes

Daarnaast produceren we ook kortingskaarten die Wondergroup verdeelt via zijn winkelnetwerken. Die hebben allemaal een unieke code, die in een specifieke volgorde moeten worden geproduceerd. Jep, ook dat is personaliseren van drukwerk en een kolfje naar de hand van Daddy Kate.

x

Daddy Kate in de pers

Lees meer