Delhaize

Delhaize

650 Delhaizewinkels krijgen wekelijks hun gepersonaliseerde big box met point-of-sales-materiaal

Van raamaffiches tot winkeldecoratie

Als u een Delhaizewinkel binnenstapt, dan kijkt u ongetwijfeld naar de promo-affiches van deze week, de rayonstoppers, displays of actieleaflets waar u uw voordeel mee kunt doen. Maar heeft u zich al eens afgevraagd wie dat wekelijkse point-of-sales-materiaal drukt voor die 650 winkels in België (zowel Proxy, AD als Supermarkt Delhaize)? Wij dus.

Doorgedreven automatisatie én personalisatie

Elke winkel heeft aangepaste promocommunicatie nodig, met vaak eigen prijzen afhankelijk van het type en de locatie. Dat betekent zo’n 10.000 pdf’s per week, die automatisch worden samengesteld per winkel in de verschillende formaten, op basis van de door Delhaize verstrekte database. Dankzij die automatisatie hebben we de complexe flow van de klant sterk kunnen vereenvoudigen.

Big box per winkel, met toevoeging van lokale items

Al het gedrukte promomateriaal verpakken we vervolgens in een handige big box per verkooppunt. Voor sommige winkels voegen we daar nog items voor lokale acties aan toe. En dat alles in slechts 3 à 4 dagen.

Maximale ontzorging

Al 20 jaar is Daddy Kate de geprefereerde printpartner van Delhaize. En al 20 jaar kan Delhaize op twee oren slapen. Naast de drukkwaliteit en stipte leveringen, zetten we sterk in op procesoptimalisatie, waarbij we onder andere een web-to-printoplossing specifiek voor hun noden ontwikkelden. Elke wijziging in dat proces wordt heel grondig doorgesproken, zodat de efficiënte werking bewaard blijft.

x

Daddy Kate in de pers

Lees meer