Schréder

Schréder

Marketingafdeling kan eindelijk de bestellingen en het stockbeheer van catalogen voor buitenlandse filialen uit handen geven

Drukkerij Daddy Kate profileert zich als fulfilment center

Schréder is een Belgische multinational met een gerenommeerde expertise in openbare verlichting (van steden en architecturale gebouwen tot sportstadia en industrieterreinen). Ze verkopen hun producten wereldwijd. Tot voor kort stond de eigen marketingafdeling in Luik zelf in voor het beantwoorden van alle vragen naar catalogen, affiches en ander communicatiemateriaal. Tot ze gingen praten met Daddy Kate.

Eigen webplatform

Wij hebben dat proces een heel stuk vereenvoudigd. De stock van ca. 15 printproducten in diverse talen ligt niet meer in Luik, maar bij ons in Sint-Pieters-Leeuw. Zo’n 20 filialen in het buitenland geven via een webmodule door wat ze nodig hebben en wij zorgen voor de levering. We volgen bovendien de stockniveaus op de voet om stockbreuk te vermijden.

Focus op kerntaken

Elke maand krijgt de hoofdzetel een gedetailleerd overzicht van alle leveringen. Maar het belangrijkste is dat de marketeers zich nu niet meer moeten bezighouden met stockbeheer, orderpicking en klaarmaken van zendingen, maar wel met marktonderzoek, trends en behoeftenanalyses. Of hoe een fulfilment center tot nog betere producten kan leiden.

x

Daddy Kate in de pers

Lees meer