Fast Service

Snel drukwerk nodig? Reken op Daddy Kate.

Leaflets, brochures, catalogi, folders, affiches, stickers … Wacht u ook liefst zo lang mogelijk om ze te laten drukken, zodat u er nog lastminute-info in kunt opnemen? Bij Daddy Kate kunt u rekenen op een heel korte leveringstermijn. Ook voor grote volumes! Indien nodig bezorgen we u al een offerte binnen de twee uur. Na uw goedkeuring gaan onze persen meteen aan het rollen.

Hoe kunnen we zo snel drukwerk leveren?

We beschikken over een grote capaciteit zodat we uw drukwerk vlot in de planning krijgen, zowel voor offset als digital printing. Dankzij de flexibele ingesteldheid van ons team is die planning bovendien dynamisch. Daardoor zijn we in staat om dringende printopdrachten voorrang te geven, zonder dat andere leveringen in het gedrang komen.

Hele productie in eigen beheer

De afwerking van uw drukwerk wordt volledig intern opgevolgd: (spot)vernis aanbrengen, rillen, nieten, inbinden, stansen, perforeren … Uw drukwerk gaat vers van de pers rechtstreeks naar alle mogelijke afwerkingsmachines.

Ook de handling gebeurt hier lokaal, in samenwerking met een maatwerkbedrijf dat mensen in onze ateliers tewerkstelt. Verpakken in dozen om langer te bewaren of in doorzichtige krimpfolie, zodat je meteen ziet wat er in de verpakking zit? Geen probleem. Verzendklaar maken? Het kan allemaal! Eens ingepakt vertrouwen we het drukwerk toe aan onze eigen chauffeurs, die dagelijks zo’n 100 bestellingen afleveren.

Cases

x

Daddy Kate in de pers

Lees meer