Web-to-print

Web-to-print: beheer uw drukwerk via uw eigen webportaal

Wat is web-to-print?

Web-to-print betekent dat u zelf het commando geeft om uw communicatiemateriaal te printen via een webportaal. Andere vaak gebruikte termen zijn remote publishing, autopublishing of printen op afstand.

Hoe werkt web-to-print?

Meestal werkt web-to-print op basis van een arsenaal aan bestaande templates in uw specifieke huisstijl. U selecteert een passend bestand, past desgewenst zelf content aan, kunt teksten en foto’s toevoegen of vervangen enz. De online editing tool zet alles automatisch op de juiste plaats. Alles correct? Dan hoeft u enkel nog te bepalen hoeveel exemplaren u nodig hebt.

Ontdek de voordelen van web-to-print

  • Uw huisstijl wordt altijd gerespecteerd dankzij vaste templates.
  • U beheert uw marketing-communicatieproducten op één digitale plaats.
  • Alle relevante personen binnen uw organisatie hebben een overzicht van wat al bestaat aan communicatiemateriaal, in welke talen.
  • U kunt zelf aanpassingen aanbrengen aan eerder opgeslagen ontwerpen.
  • U werkt samen met collega’s en definieert ieder z’n rol en taken.
  • U heeft de volledige controle over het goedkeuringsproces.
  • Lastminutewijzigingen zijn mogelijk tot vlak voor druk.
  • Web-to-print werkt kostenefficiënt en tijdbesparend.

Onze web-to-print-services in een notendop

Daddy Kate beschikt over een zelf ontwikkeld web-to-print-pakket, dat we makkelijk op maat kunnen aanpassen volgens de tools en templates die u wenst. Heeft u snel drukwerk nodig, dan logt u in op uw webportaal en kiest ofwel een eerder gemaakt ontwerp of creëert een nieuw ontwerp.

Klaar? U krijgt nog een drukproef te zien, geeft de benodigde aantallen op en drukt op de bestelknop. Vanaf daar handelen wij de rest voor u af. Wij drukken, werken af en verpakken voor verzending. Binnen de afgesproken termijn wordt uw drukwerk op het gewenste adres geleverd – ook buiten België.

Voor wie is web-to-print geschikt?

Web-to-print is heel interessant voor onder andere bedrijven die verschillende filialen of vestigingen hebben. De filiaalmanagers krijgen de nodige flexibiliteit om zelf hun drukwerk te beheren, terwijl de centrale marketingafdeling van het bedrijf gerust kan zijn dat alle drukwerk er uniform uitziet, met respect voor de huisstijl.

Creëer, beheer en produceer vanaf nu uw eigen marketingmateriaal.

Wilt u ook uw eigen w2p.daddykate-webportaal? Wij luisteren graag naar uw noden en passen uw portaal aan op maat van uw behoeften.

Cases

x

Daddy Kate in de pers

Lees meer